Idee voor een teamactiviteit en tegelijkertijd de club helpen?

8-9 Nieuws


We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: Tegenstanders die op onze vereniging te gast zijn strooien met complimenten hoe mooi ons complex erbij ligt, zo midden in de bossen. Terecht enthousiasme natuurlijk, want onze velden geven ook een prachtige aanblik.

Een fijne omgeving om in te hockeyen, maar al dat groen heeft ook een keerzijde: Het groeit. En het groeit zelfs zo hard dat de takken en struiken inmiddels door de hekken komen, met alle overlast van dien, zoals takken en bladeren op het veld. Daarbij oogt het nogal verwaarloosd.

Om de omgeving weer een frisse aanblik te geven willen we daarom een ochtendje snoeien. Komende zaterdag gaan we aan de slag met heggenscharen en kettingzagen, handschoenen en bezems om het overtollige groen te verwijderen, zodat we opgeruimd de herfst in kunnen. En veilig kunnen hockeyen.

En je begrijpt: Daar hebben we jullie hulp voor nodig. Dus verzamel wat mensen uit je team, kom zaterdagochtend naar de club en dan zetten we samen de schouders eronder. Fijn als je zelf gereedschap en handschoenen mee kan nemen. Voor koffie, thee en wat lekkers zorgen wij!

Nog een kleine noot: Apparatuur, zoals kettingzagen, bedienen is uiteraard alleen voor 18+ maar ook voor jongere helpers is er genoeg te doen. Snoeischaren, zagen en bezems zijn ook van harte welkom!

Je kan je aanmelden via [email protected]

Namens het bestuur, de accommodatie commissie en alle leden alvast heel erg bedankt voor je hulp!
 
8-9-2022 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?