Plaatjes van onze eigen toppers sparen bij Jumbo van Dommelen Doorn

28-8 Nieuws

Jumbo van Dommelen Doorn heeft onze club benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn die op zo’n plaatje staan. De droom van veel Doornse hockeyclub leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf, je andere teamgenoten en alle Doornse hockey-leden zijn vanaf 1 november 2023 verkrijgbaar bij Jumbo van Dommelen Doorn.

Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten in het dorp en wil jullie vanzelfsprekend deze kans niet onthouden! Sommige leden kunnen zich misschien de plaatjes actie van 2015 (zie foto) nog wel herinneren? Dat was een groot succes!

In overleg met Jumbo van Dommelen Doorn is ervoor gekozen om binnen onze club alle teams (senioren en jeugd!), inclusief de jongste jeugd, te laten meedoen aan deze plaatjesactie.

Op zaterdag 9 en 16 september voor de jeugd en zondag 10 september voor de senioren komt een professionele fotograaf iedereen fotograferen. Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden.

Daarom vragen we nu alvast hiervoor toestemming te verlenen via deze link:

https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/doornsehc

Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

LET OP:  Naast de Doornse Hockeyclub heeft DEV Doorn tegelijkertijd ook een plaatjesactie bij de Jumbo! Dus vraag bij de kassa expliciet welk boek en welke plaatjes je wil sparen.

Fijn als de manager van het team dit bericht ook wil delen binnen de team app (van de ouders). 

We kijken uit naar een leuke (spaar)actie!
 
28-8-2023 Algemeen