In memoriam

1-8 Nieuws
Enkele dagen geleden bereikte ons het intens verdrietige bericht dat Hugo Annard, oud lid van onze vereniging, afgelopen zaterdag 30 juli op 22-jarige leeftijd is overleden.  
 
Hugo was van 2008-2018 lid van de Doornse Hockeyclub  en velen van ons hebben hem in die tijd leren kennen als een vrolijke en sportieve speler. Niet voor niets werd zijn team in 2012 uitgeroepen tot het meest sportieve team van het jaar! 
 
Maar Hugo was niet alleen een enthousiaste hockeyer, hij zette zich in de 10 jaar dat hij bij ons lid was ook op andere manieren enorm in voor de club. Hij was zaalcoach, vaste fluiter, lid van het jeugdbestuur, stagiaire bij de communicatiecommissie…eigenlijk was Hugo altijd wel bereid een handje te helpen als dat nodig was.  
 
Door alle jaren op de club, zijn opgeruimde en behulpzame karakter en zijn enthousiaste inzet was Hugo gekend en geliefd. Hij zal door velen enorm gemist worden. 
 
We blijven de mooie herinneringen aan Hugo koesteren en wensen zijn ouders Gizella en Walter, zijn zusje Noor en zijn broertje Derk alle kracht om dit grote verdriet te dragen.
Namens het bestuur en de leden 
 
1-8-2022 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?