Senioren trimhockey

 

DOORNSE TRIMHOCKEY IS OP ZOEK NAAR JOU!

De Doornse Trimhockey heeft ongeveer 40 leden, dames en heren, die iedere maandagavond op het veld staan. In de loop der jaren is een gezellige groep ontstaan die samen hockeyt. Dat gebeurt fanatiek, maar tegelijkertijd gemoedelijk en sportief.

Het is vrijblijvend en vooral heel flexibel. Komt het een keertje niet uit om te trainen, dan vindt niemand dat een probleem.

Onze Trimhockeyers zijn overwegend 30-plussers en bestaat uit een een mix van ouders die willen kennismaken met hockey, volwassenen die hockey weer willen oppakken, of mensen die wel hockeyervaring hebben, maar die niet meer in een reguliere competitie willen spelen, omdat we niet meer elk weekend present willen of kunnen zijn.

Op de trainingen doen we een aantal oefeningen, maar spelen we natuurlijk vooral lekker veel partijtjes. Het lukt altijd de training aan te passen aan het niveau van de deelnemers zodat iedereen aan zijn trekken komt. Je hoeft echt niet bang te zijn dat je niet goed genoeg bent.

En natuurlijk gaan we na de training niet meteen naar huis, maar blijven de meesten gezellig hangen voor een drankje. Maar ook hier geldt: Het is altijd vrijblijvend; heb je een drukke agenda of andere plannen: Geen enkel probleem.

Heb je interesse in het trimhockeyen? Je kunt dan drie dingen doen. Neem contact op Remco Broersma (06-55387789), hij kan je voorzien van informatie. Je kunt ook mailen naar [email protected]. Of kom gewoon een keer op maandagavond tussen 20.30 en 22.00 uur tijdens een training kijken, kennismaken of meetrainen.