Nieuws
Save the date: oefenwedstrijden voor de jeugd op zaterdag 29 augustus!
30/6 2015
Op  zaterdag 29 augustus  (een week voor de start van de officiĆ«le competitie) spelen alle jeugdteams (A, B,C en D) een oefenwedstrijd. Noteer deze datum dus alvast! 
Nadere info volgt t.z.t. via de coaches.
Lees meer >>

Reageer (0 reacties) >>

CD toernooi in Italiaanse sferen groot succes!
30/6 2015
Afgelopen zaterdag was het CD toernooi op de Doornse Hockeyclub. Speciaal voor het lustrum in Italiaanse sferen! Op de site onder het tabblad "foto's" foto's van deze prachtige middag. 

Reageer (0 reacties) >>

plaatjes ruilactie van start!!
27/6 2015
De plaatjes ruilactie is zojuist van start gegaan. Kom dus allen even langs met je dubbele plaatjes en je boek: vandaag is wellicht de laatste kans je boek vol te krijgen!

Reageer (2 reacties) >>

Bitje happen!
22/6 2015
Op zondag 23 augustus zullen Myrjam Wanjon en Harriet Linthorst afdrukken maken voor op maat gemaakte gebitsbeschermers.

Je bent welkom vanaf 13.30 uur bij de tandartspraktijk op Dorpsstraat 27 in Doorn.

Ga naar www.bitjehappen-doorn.nl om online een afspraak te maken.
Lees meer >>

Reageer (1 reacties) >>

Let op: nieuwe spelregels!
17/6 2015
De hockeysport blijft continu vernieuwen. Daarom gaat de KNHB met ingang van 1 augustus 2015 een aantal spelregels veranderen. Lees ze dus goed door en zorg dat je op te hoogte bent als speler en scheidsrechter.

BITJE Lees meer >>

Reageer (0 reacties) >>

Na de zomer Sport BSO in het clubhuis
16/6 2015
De Stichting heeft ons laten weten dat de Doornse Hockeyclub niet meer de enige is die na de zomer gebruik maakt van het clubhuis: vanaf het nieuwe schooljaar zal op maandag, dinsdag en donderdag ook een sport BSO in het gebouw te vinden zijn. Leuk voor de BSO, maar ook voor de club: zo kunnen we de hockeysport wat meer onder de aandacht van de Lees meer >> Bijlage: Nieuw Sport BSO Blits.pdf

Reageer (0 reacties) >>

De inschrijving voor zaalhockey is geopend!
15/6 2015
De zomer moet nog beginnen, de teamindelingen staan  net vers op de site, maar toch: vanaf vandaag kan iedereen zich weer individueel inschrijven voor het zaalhockey van komende winter. Dus let op: het is niet de coach die je inschrijft, dit moet jezelf doen!

Zaalhockey? Lees meer >>

Reageer (1 reacties) >>

KNHB verplicht mondbeschermer vanaf seizoen 2015-2016
2/2 2015
De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft besloten dat het dragen van een mondbeschermer verplicht wordt gesteld. Dit geldt voor alle categorieƫn spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De nieuwe maatregel wordt per ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 van kracht. Tevens adviseert de KNHB om ook bij Lees meer >>

Reageer (1 reacties) >>Agenda

 vr 03 jul - Vrijwilligers BBQ
 za 29 aug - Oefenwedstrijden Jeu
  hele agenda


Android app on Google Play

Contact

    Adres Clubhuis
      Wijngaardsesteeg 1b
      3941 MB Doorn
      Tel. 0343 - 421999
    Postadres
      Sitiopark 11 d
      3941 PR Doorn