Nieuws
Vandalisme op het miniveld...
17/9 2014
Net als alle andere jaren is er door de materiaalcommissie aan de start van het seizoen hard gewerkt om ervoor te zorgen dat er voldoende trainingsmateriaal is. De materialen zijn inmiddels aan de trainingscoördinatoren uitgedeeld en alle teams zijn alweer een aantal weken met het materiaal op het veld te vinden.
Lees meer >>

Reageer (0 reacties) >>

Voorkomen grensoverschrijdend gedrag
15/9 2014
Recent kwam het zeer vervelende voorval van de video opnames bij HGC breed in de publiciteit. Naar aanleiding hiervan bespreekt het bestuur welke maatregelen de Doornse Hockeyclub op voorhand kan nemen om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen. Hierover volgt op korte termijn meer informatie. Lees meer >>

Reageer (0 reacties) >>

Alle gekheid op een stickie: de grote hockeywoordenlijst
15/9 2014
Voor (ouders van) nieuwe leden, maar ook leuk voor bestaande leden, van AB-feesten tot Zaalhockey: het grote hockey ABC!
Lees meer >>

Reageer (0 reacties) >>

Ter herinnering: het alcoholbeleid
15/9 2014
Met ingang van 1 januari 2014 ligt de leeftijdsgrens voor de verkoop van alle alcoholhoudende drank op 18 jaar. Aan jongeren onder de 18 mag vanaf die datum dus geen alcoholhoudende drank verkocht worden. 
Lees meer >>

Reageer (0 reacties) >>

Shake Hands!!
15/9 2014
Het nieuwe hockeyseizoen is inmiddels goed begonnen, dus willen wij jullie allemaal weer even helpen herinneren aan de Shake Hands actie die dit voorjaar gestart is.Shake Hands betekent dat:  alle thuiswedstrijden beginnen en eindigen met het geven van een hand. Dus…..

Lees meer >>

Reageer (0 reacties) >>

Tandarts bitjes af te halen op het clubhuis
11/9 2014
De tandartsbitjes gemaakt door tandartsen Linthorst en Amorison zijn klaar en liggen op het clubhuis. De bitjes liggen aan de linkerkant van de bar met de naam van de speler erop. Ze blijven in elk geval tot 25 september op het clubhuis liggen, maar het is natuurlijk verstandig ze zo snel mogelijk op te halen.

Reageer (1 reacties) >>

Coachavonden
9/9 2014
Op donderdag 4 september en maandag 8 september vonden respectievelijk de coachavonden Jeugd en Jongste Jeugd plaats. Beide avonden werden zeer goed bezocht. Lees meer >>

Reageer (0 reacties) >>

Een keer vrijblijvend meetrainen met de trimhockeyers?
1/9 2014
Ook trimhockey is weer van start gegaan
Je wilt leren hockeyen. Je wilt lekker buiten bezig zijn. Op een uitdagende manier. Niet te vrijblijvend, maar ook niet te fanatiek. In een gezellige groep, zodat jij de anderen en de anderen jou motiveren. Wellicht is trimhockey voor jou een mooie optie!

Lees meer >>


 
 


Agenda

 di 30 sep - Hockeyclinic door en
 di 18 nov - Algemene Leden Verga
 za 30 mei - Lustrum
  hele agenda


Zoek ons op Google+ Web Analytics

Contact

    Adres Clubhuis
      Wijngaardsesteeg 1b
      3941 MD Doorn
      Tel. 0343 - 421999
    Postadres
      Sitiopark 11 d
      3941 PR Doorn